Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
Εξαντληθηκε VapeThink Bird's Nest Coil 0.2omh

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

VapeThink Bird's Nest Coil 0.2omh

 

Εισαγωγή προϊόντος

 

Ανταλλακτικό πηνίο αντικατάστασης έτοιμο Vape Think Bird's Nest Coil 0.2omh

 

Η κατασκευή των πηνίων των ατμοποιητών σε RDA ή RTA είναι πραγματικά φανταστική. Αυτό όχι μόνο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία σας, αλλά και την αξεπέραστη ένταση της γεύσης και την αξιοσημείωτη παραγωγή ατμών. Η πρώτη βασική ταλαιπωρία σε σχέση με την κατασκευή είναι η κατασκευή των ίδιων των πηνίων. Αυτό συμβαίνει μέχρι τώρα.

Η σειρά VapeThink Bird's Nest από υψηλής ποιότητας έτοιμα πηνία που είναι ιδανικά για τους επισκευάσιμους Dripping ατομοποιητές (RDAs / RBAs). Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα των επισκευάσιμων συσκευών ατμίσματος χωρίς την ταλαιπωρία του τυλίγματος των σπειρών σας. Απλά επιλέξτε την αντίσταση και το μέγεθος που σας ενδιαφέρει και είστε έτοιμοι για να ατμίσετε!.

Στο Vape Think Bird's Nest Coil 0.2omh, το καλυμμένο σύρμα αποτελείται από τρία σύρματα πυρήνα σε διάμετρο 24GA και τα πάντα τυλιγμένα εξωτερικά με σύρμα διαμέτρου 26GA και 32GΑ.

Προϊόν που προτείνεται είναι σε κουτάκι των 10 τεμαχίων.

 

Προδιαγραφές σύρματος Vape Think Bird's Nest Coil 0.20omh:

 

Σύνθεση μονού πηνίου [(24GA*3)=+(26GA+32GA0] / 0.2Ω.

Ακριβής και πιστή απόδοση των γεύσεων.

Ιδανική χρήση με όλους τους rebuildable ατμοποιητές RDA και RBA.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:

 

ΓΙΑ εμπειρογνώμονες μόνο. ΧΡΗΣΗ REBUILDABLE ατμοποιητών ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

Rebuildable ατμοποιητές (RDAs, RBA, RTAs) και η χρήση τους ενέχει ορισμένους κινδύνους που θα πρέπει να εξοικειωθείτε. Όλοι οι rebuildable ατμοποιητές προορίζονται για τους προχωρημένους / έμπειρους και μόνο χρήστες, και δεν προορίζεται για αρχάριους ή ενδιάμεσους ατμιστές. Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον 6 μηνών εμπειρία με rebuildable ατμοποιητές πριν από την αγορά τους από εσάς και την προσπάθεια να το χρησιμοποιήσει χωρίς την επίβλεψη ενός εμπειρογνώμονα. Θα πρέπει να έχετε βαθιά γνώση με χρήση πολύμετρου να έχετε καλή έμπειρα του Νόμο του Ohms και πώς σχετίζεται με την ισχύ και την τάση, να είστε καλά εκπαιδευμένοι στην κατασκευή πηνίων ατμοποιητών και πως να τα ρυθμίσετε σωστά και να έχετε μια σταθερή κατανόηση των ηλεκτρονικών γενικά.

 

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Αντίσταση 0.2omh
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά
Εν Συντομία [(24GA*3)=+(26GA+32GA0]
Συσκευασία
Η Συσκευασία Περιλαμβάνει 10 * VapeThink Bird's Nest Coil 0.2omh

VapeThink Bird's Nest Coil 0.2omh

  • Κωδικός Προϊόντος: VapeThink Bird's Nest Coil 0.2omh
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντληθηκε
  • 6,00€
Loading...
Loading...
Loading...