Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
Εξαντληθηκε SvoeMesto Kayfun PRIME

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

SvoeMesto Kayfun PRIME

 

Εισαγωγή προϊόντος

 

Επισκευάσιμος ατμοποιητής SvoeMesto Kayfun PRIME

 

Στην SvoëMesto δίνουνε μεγάλη σημασία στη χρήση, μόνο των καλύτερων και καταλληλότερων υλικών.

O Kayfun Prime είναι ένας καθαρός MTL (mouth-to-lung) επισκευάσιμος ατμοποιητής. Κληρονομεί τη λειτουργικότητα και τη σχεδίαση του Kayfun 5, αλλά εσωτερικά έχει επανασχεδιαστεί πλήρως και συντονιστεί ειδικά για τσιγαρίσιο άτμισμα (MTL).

 

Προδιαγραφές επισκευάσιμου ατμοποιητή SvoeMesto Kayfun PRIME

 

SvoeMesto Kayfun PRIME ροή αέρα

Ο Kayfun Prime προσφέρει έναν έλεγχο ροής αέρα, ο οποίος ρυθμίζεται εξωτερικά στο κάτω μέρος του ατμοποιητή σε 6 βήματα από 1mm έως 2mm. Όσον αφορά τη δομή, είναι δυνατή η ρύθμιση της ροής αέρα κλείνοντας έξι τύπους κενών οπών κάτω από το κύριο σώμα του τμήματος καταστρώματος (Deck) με το δάπεδο αέρα απελευθερώνοντας μία θέση.

Η μέθοδος ρύθμισης είναι συστηματική, περνώντας από το δάπεδο του αέρα και ωθώντας προς τα επάνω, οι θέσεις που είναι σημειωμένες με κουκκίδες ● εκτίθενται κάτω από το δάπεδο του αέρα. Όσο μεγαλώνει ο αριθμός των κουκκίδων ● οδηγείτε ο αέρας στην μεγαλύτερη οπή, και το άτμισμα γίνεται πιο ελεύθερο.

 

SvoeMesto Kayfun PRIME έλεγχος και πλήρωση υγρών αναπλήρωσης

Ο Kayfun Prime σας δίνει τη δυνατότητα να περιορίσετε ή να κλείσετε τελείως τη ροή του υγρού περιστρέφοντας τη δεξαμενή δεξιόστροφα. Στην πλήρως κλειστή θέση, μπορείτε να ανοίξετε το κάλυμμα για να γεμίσετε εύκολα τη δεξαμενή από την κορυφή μέσω της μεγάλης θυρίδας πλήρωσης.

Μια προεξοχή για τον αέρα στην κορυφή του καλύμματος εμποδίζει τη διαρροή, εάν η δεξαμενή γεμίσει πέρα από το μέγιστο και εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή υγρού. Δύο πλήρεις στροφές ανοίγουν τελείως τον έλεγχο υγρών. Χάρη στο μοναδικό σύστημα τροφοδοσίας με βάση την πίεση της SvoëMesto, αυτή η ρύθμιση λειτουργεί για τις περισσότερες κατασκευές, καθώς τροφοδοτεί αυτόματα το σωστό ποσό υγρού αναπλήρωσης στο πηνίο σας.

 

SvoeMesto Kayfun PRIME κατασκευή του καταστρώματος (Deck) και του θαλάμου εξάτμισης

Η δόμηση στο κατάστρωμα (Deck) με δύο σπειρώματα που βρίσκονται σε 180 μοίρες, έχουν μέγεθος για να φιλοξενήσουν μικρότερα πηνία που είναι χαρακτηριστικά για MTL χρήση. Η νέα κυκλική έξοδος αέρα που βρίσκετε στο κέντρο, διανέμει το διαθέσιμο ρεύμα αέρα σε όλο το μήκος του πηνίου μέσο μιας οβάλ σχισμής στην επιφάνεια του καταστρώματος (Deck), για να διαλέξει τις αιχμές θερμοκρασίας και ως εκ τούτου να δημιουργήσει ένα καλύτερο προφίλ γεύσης.

Με την κατασκευή του καταστρώματος (Deck) ο θάλαμος εξάτμισης έχει συρρικνωθεί επίσης, για να συμπυκνώσει τον ατμό και να σας δώσει μια πλούσια και γευστική εμπειρία, ακόμα και σε χαμηλότερες τιμές ισχύος.

Υπάρχουν τέσσερις τρύπες για την παροχή υγρού στο DECK, και για την αποφυγή διαρροών υπάρχει ειδικά δομημένος χώρος.

 

SvoeMesto Kayfun PRIME κατασκευή του επιστομίου

Η άκρη του επιστόμιου γίνεται με την προσκόλληση ρητίνης POM στη βάση του άκρου και ο κατασκευαστής το λέει ως Anti drip-tip (ανθεκτικό στη θερμότητα επιστόμιο). Επειδή το μέταλλο έχει υψηλή θερμική αγωγιμότητα και μεταδίδει απευθείας τη θερμότητα από το σώμα του ατμοποιητή, αλλά είναι δομημένο έτσι για να μονώνεται με το υλικό POM.

Το υλικό POM και το εξάρτημα βάσης, μπορούν επίσης να αφαιρεθούν με ξεβίδωμα.

 

 

Χαρακτηρίστηκα Ατμοποιητή
Χωρητικότητα δεξαμενής 2,0ml (*)
Τύπος σύνδεσης 510 σπείρωμα με ρυθμιζόμενο πόλο SS
Γέμισμα δεξαμενής Top-Fill
Υλικό κατασκευής WNr. 1.4404 (X2CrNiMo17-12-2), AISI 316L, (V4A)
Υλικό δεξαμενής Βοροπυριτικό γυαλί
Ροή αέρα Ρυθμιζόμενη
Διάμετρος 22,0 χιλιοστά
Μήκος 45,5 χιλιοστά
Μονωτικό PEEK
Χαρακτική / Laser
  • "SM" γράμματα στην βάση του επιστομίου από ανοξείδωτο χάλυβα
  • "Έμβλημα" στη δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά
Εν Συντομία

* Με δυνατότητα επέκτασης.

* Ως τέχνασμα, η χάραξη της δεξαμενής χάλυβα δείχνει το έμβλημα μιας από τις δέκα μεγάλες ρωσικές πόλεις. Περισσότερες πόλεις από όλο τον κόσμο σχεδιάζονται.

Συσκευασία
Η Συσκευασία Περιλαμβάνει
  • 1 * SvoeMesto Kayfun Prime με χαραγμένη δεξαμενή χάλυβα (*)
  • 1 * Γυάλινη δεξαμενή
  • 1 * Εφεδρικό κιτ

SvoeMesto Kayfun PRIME

  • Κωδικός Προϊόντος: SvoeMesto Kayfun PRIME
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντληθηκε
  • 119,95€

Διαθέσιμες Επιλογές

Σύρματα

Βαμβάκια

Loading...
Loading...
Loading...