Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
Sony VTC 5A

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Sony VTC 5A 18650 2600mAh

 

Εισαγωγή προϊόντος

 

Ανταλλακτική επαναφορτιζόμενη μπαταρία Sony VTC 5A 18650 2600mAh

 

Η μπαταρία Sony US18650-VTC5A προσφέρει απίστευτη αξιοπιστία και ισχύ για την αγαπημένη σας συσκευή με ανταγωνιστική απόδοση εξόδου και χωρητικότητα.

H Sony VTC5A 18650 2600mAh 30A 3.6V είναι μια εξαιρετική επαναφορτιζόμενη μπαταρία από έναν διάσημο κατασκευαστή, ιδανικό για χρήση σε Mod VV / VW και σε άλλες διαμορφώσεις υψηλής ισχύος.

 

Θερμοκρασία λειτουργίας (Θερμοκρασία επιφάνειας μπαταρίας):

  • Τυπική φόρτιση 10° C ~ 45° C
  • Εκφόρτιση 10° C ~ 80° C

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:

Όταν η μπαταρία δεν χρησιμοποιείται, πρέπει να την αποθηκεύσετε σε θήκη μπαταρίας για να μειώσετε τον κίνδυνο έκρηξης της μπαταρίας.

Η ασφαλής χημεία LiMN σημαίνει μειωμένο κίνδυνο εξαερισμού με φλόγα ή έκρηξη. Λόγω της εγγενούς ασφάλειας στις μπαταρίες χημικής ασφάλειας IMR δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα προστασίας που να προστίθεται ή να ενσωματώνεται. Αυτό παρέχει ένα ελαφρώς μικρότερο μήκος μπαταρίας για να επιτρέψει την καλή προσαρμογή στα περισσότερα mods.

Για να εξασφαλιστεί η μακροζωία, δεν συνιστάται να επιτρέπεται η εκφόρτιση της μπαταρίας κάτω από τα 2,5V.

Λάβετε υπόψη ότι λόγω της εγγενούς ασφάλειας, οι κυψέλες IMR δεν έχουν ενσωματωμένο κύκλωμα προστασίας. Δεν θα πρέπει ποτέ να εκφορτιστούν κάτω από 2,5 βολτ ή ο κύκλος ζωής / απόδοσης θα μειωθεί. Η μέγιστη τάση φόρτισης είναι 4,25 βολτ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την μπαταρία σας πριν από τη χρήση, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει υποστεί ζημιά, συμπεριλαμβανομένων των σχισμών / ρωγμών στο περίβλημα της μπαταρίας. Σε περίπτωση βλάβης της μπαταρίας, διακόψτε αμέσως τη χρήση.

 

Σημείωση:

Χρησιμοποιείτε ιδιαίτερη προσοχή κατά την εργασία με κυψέλες ιόντων λιθίου, είναι πολύ ευαίσθητες στα χαρακτηριστικά φόρτισης και μπορεί να εκραγούν ή να καούν αν δεν είναι σωστά τοποθετημένες.

Βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης έχει επαρκείς γνώσεις σχετικά με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Li-Ion κατά τη φόρτιση, εκφόρτιση και συναρμολόγηση πριν από τη χρήση.

Πάντα να φορτίζετε μέσα / πάνω σε μια επιφάνεια που είναι ανθεκτική στη φωτιά.

Ποτέ μην αφήνετε τη φόρτωση των μπαταριών χωρίς επιτήρηση.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για ζημιές σε περίπτωση τροποποίησης των μπαταριών / φορτιστών σε οποιαδήποτε μορφή ή κατάσταση (συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας).

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που προκαλούνται από κακή χρήση ή κακή χρήση μπαταριών και φορτιστών Li-Ion. Συνιστούμε μόνο τη χρήση επαναφορτιζόμενων μπαταριών ιόντων λιθίου με κύκλωμα ελέγχου (PCB προστασίας) για την ασφαλή φόρτιση, αποφόρτιση κ.λπ., η χρήση μπαταριών ιόντων λιθίου χωρίς κύκλωμα προστασίας είναι ενδεχομένως επικίνδυνο.

 

 

 

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας
Μέγιστο ρεύμα εκφόρτισης 35Α (για θερμοκρασία μέχρι 80° C)
Μέγιστο ρεύμα φόρτισης 4.20Α
Τάση στο τέλος της εκφόρτισης 2.5V
Τυπική φόρτιση 1.5Α
Ονομαστική Χωρητικότητα 2600mAh
Συνεχές ρεύμα αποφόρτισης 30Α
Ονομαστική Τάση 3.6V / 3.7V
Εσωτερική Αντίσταση 7-15 mΩ μετρούμενη με AC 1kHz
Θετικός πόλος Flat Top
Τύπος μπαταρίας IMR 18650
Συσκευασία
Η Συσκευασία Περιλαμβάνει 1 * Sony VTC5A 18650 2600mAh - Flat Top

Sony VTC 5A

  • Κωδικός Προϊόντος: Sony VTC 5A
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,50€
Loading...
Loading...
Loading...