Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
LG HG2 18650 3000mAh 20A

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Εισαγωγή προϊόντος

 

Ανταλλακτική επαναφορτιζόμενη μπαταρία LG HG2 18650 LiMn 3000mAh - Flat Top.

 

Η μπαταριά HG2 18650 LiMn 3000mAh της LG έχει μέγιστο ρεύμα εκφόρτισης στα 35Α με συνεχές ρεύμα εκφόρτισης 20Α. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3000mAh. Αυτή η μπαταρία είναι ιδανική τόσο για ηλεκτρονικά Mods όσο και για μηχανικά Μods.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:

Όταν η μπαταρία δεν χρησιμοποιείται, πρέπει να την αποθηκεύσετε σε θήκη μπαταρίας για να μειώσετε τον κίνδυνο έκρηξης της μπαταρίας.

Η ασφαλής χημεία LiMN σημαίνει μειωμένο κίνδυνο εξαερισμού με φλόγα ή έκρηξη. Λόγω της εγγενούς ασφάλειας στις μπαταρίες χημικής ασφάλειας IMR δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα προστασίας που να προστίθεται ή να ενσωματώνεται. Αυτό παρέχει ένα ελαφρώς μικρότερο μήκος μπαταρίας για να επιτρέψει την καλή προσαρμογή στα περισσότερα mods.

Για να εξασφαλιστεί η μακροζωία, δεν συνιστάται να επιτρέπεται η εκφόρτιση της μπαταρίας κάτω από τα 2,5V.

Λάβετε υπόψη ότι λόγω της εγγενούς ασφάλειας, οι κυψέλες IMR δεν έχουν ενσωματωμένο κύκλωμα προστασίας. Δεν θα πρέπει ποτέ να εκφορτιστούν κάτω από 2,5 βολτ ή ο κύκλος ζωής / απόδοσης θα μειωθεί. Η μέγιστη τάση φόρτισης είναι 4,25 βολτ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την μπαταρία σας πριν από τη χρήση, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει υποστεί ζημιά, συμπεριλαμβανομένων των σχισμών / ρωγμών στο περίβλημα της μπαταρίας. Σε περίπτωση βλάβης της μπαταρίας, διακόψτε αμέσως τη χρήση.

 

Σημείωση:

Χρησιμοποιείτε ιδιαίτερη προσοχή κατά την εργασία με κυψέλες ιόντων λιθίου, είναι πολύ ευαίσθητες στα χαρακτηριστικά φόρτισης και μπορεί να εκραγούν ή να καούν αν δεν είναι σωστά τοποθετημένες. Βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης έχει επαρκείς γνώσεις σχετικά με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Li-Ion κατά τη φόρτιση, εκφόρτιση και συναρμολόγηση πριν από τη χρήση. Πάντα να φορτίζετε μέσα / πάνω σε μια επιφάνεια που είναι ανθεκτική στη φωτιά. Ποτέ μην αφήνετε τη φόρτωση των μπαταριών χωρίς επιτήρηση. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για ζημιές σε περίπτωση τροποποίησης των μπαταριών / φορτιστών σε οποιαδήποτε μορφή ή κατάσταση (συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας). Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που προκαλούνται από κακή χρήση ή κακή χρήση μπαταριών και φορτιστών Li-Ion. Συνιστούμε μόνο τη χρήση επαναφορτιζόμενων μπαταριών ιόντων λιθίου με κύκλωμα ελέγχου (PCB προστασίας) για την ασφαλή φόρτιση, αποφόρτιση κ.λπ., η χρήση μπαταριών ιόντων λιθίου χωρίς κύκλωμα προστασίας είναι ενδεχομένως επικίνδυνο.

 

 

 

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας
Μέγιστο ρεύμα εκφόρτισης 35Α
Μέγιστο ρεύμα φόρτισης
Τάση στο τέλος της εκφόρτισης 2.5V
Τυπική φόρτιση
Ονομαστική Χωρητικότητα 3000mAh
Συνεχές ρεύμα αποφόρτισης 20Α
Ονομαστική Τάση 3.6V
Θετικός πόλος Flat Top
Τύπος μπαταρίας IMR 18650
Συσκευασία
Η Συσκευασία Περιλαμβάνει 1 * LG HG2 18650 3000mAh Battery - Flat Top

LG HG2 18650 3000mAh 20A

  • Κωδικός Προϊόντος: LG HG2 18650 3000mAh 20A
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 9,90€
Loading...
Loading...
Loading...