Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
Kangertech OCC Head

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Εισαγωγή προϊόντος

 

Ανταλλακτικά Πηνία / Ατομικές Κεφαλές Kanger ™ Vertical OCC (Organic Cotton Coil) Κάθετη Αντικατάστασης Atomizer Head

 

Ο Kanger είναι γνωστός σε όλη την κοινότητα για την παραγωγή εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προϊόντων. Ένας από τους ισχυρισμούς για τη φήμη τους είναι τα θεαματικά πηνία ψεκασμού, τα οποία παράγουν υπέροχα σύννεφα ατμών και έντονη γεύση. Τα πηνία από οργανικό βαμβάκι Kanger (OCC) δεν αποτελούν εξαίρεση από την απίστευτη σειρά πηνίων που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του Kanger. Σε αντοχή 0.5 ohms, αυτά τα πηνία Kanger OCC προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία του υπο-ohm, με εύρος ισχύος από 15W έως 30W. Η αντίσταση 1,2 ohms μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εύρος ισχύος από 12W έως 25W. Επιπλέον, οι σπείρες Kanger OCC κατασκευάζονται με γνήσιο οργανικό βαμβάκι που είναι αλεύκαντο και απαλλαγμένο από οποιαδήποτε πρόσθετα. Αυτό όχι μόνο θα προσφέρει μια πολύ πιο αληθινή γεύση στα υγρά αναπλήρωσης σας, αλλά είναι και ασφαλέστερο για χρήση. Αυτή είναι η νέα και βελτιωμένη "κάθετη" έκδοση των πηνίων OCC. Αν ψάχνετε για ποιοτικό υπο-ohm άτμισμα, οι πατενταρισμένες νέες σπείρες Kanger OCC είναι αυτές που πρέπει να δοκιμάσετε!

 

Σημείωση:

Αυτά τα πηνία αντικατάστασης είναι για τoν Kanger Subtank, Subtank Mini, και Subtank Nano. Αυτά δεν θα συνεργαστούν με οποιαδήποτε άλλο ατμοποιητή.

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Υλικό Ύγρανσης 100% οργανικό βαμβάκι
Ονομαστική ισχύς έξοδου
  • 15 - 30 Watt (0.5ohm)
  • 12 - 25 Watt (1.2ohm)
Αντίσταση
  • 0.5ohm
  • 1.2ohm
Υποστηρίζει Σύρματα Kanthal σύρμα αντίστασης
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά
Εν Συντομία Συμβατό με ατμοποιητές :Kanger Subtank, Subtank Mini, και Subtank Nano

Kangertech OCC Head

  • Κωδικός Προϊόντος: Kangertech OCC Head
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...
Loading...