Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
SX mini X CLASS 200W

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

SX mini X CLASS 200W

 

Εισαγωγή προϊόντος

 

Mod με αποσπώμενες μπαταρίες SX mini X CLASS 200W

 

SXmini X Class Auto Squonker 200W Powered by chipset YiHi SX620J. Η Yihi εισάγει περήφανα το πρώτο μοντέλο Auto-squonk του κόσμου mod-SXmini X Class, χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία YiHi ESS. Η ESS (Electronic Spray Squonker) είναι ενσωματωμένη στην τεχνολογία ελέγχου τσιπ, με ειδικό σχεδιασμό μηχανικής δομής, η τεχνολογία ελέγχου συνδυάζει αποτελεσματικά αυτά τα 4 μέρη για να λειτουργήσει καλύτερα και να δώσει στον χρήστη την καλύτερη γεύση και εμπειρία.

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του ESS είναι το έξυπνο σύστημα ελέγχου. Με διαφορετικής πυκνότητας υγρά, εξάγει ισχύ σύμφωνα με το υγρό για να εξαλείψει την πιθανότητα ξηρού χτυπήματος και διαρροών. Εξασφαλίζει τη γεύση και λύνει το πρόβλημα της καύσης απο στέγνωμα και της διαρροής υγρού αναπλήρωσης.

Με τη νέα πλατφόρμα cloud που ξεκίνησε η YiHi, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία χρήσης τους με άλλους χρήστες μέσω Bluetooth ή Wifi. Xρησιμοποιώντας την εμπειρία των χρηστών για να επιτύχουν την κοινή χρήση και την αναβάθμιση μέσω μεγάλης επεξεργασίας δεδομένων.

Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα ανίχνευσης όγκου υγρού σε πραγματικό χρόνο. Όταν ο ψεκαστήρας εξαντλείται από το υγρό ή δεν έχει καθόλου υγρό, η ισχύς εξόδου θα μειωθεί ή θα διακοπεί για να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν ξηρά χτυπήματα (καμμένο), γεγονός που βελτιώνει τη γεύση και επεκτείνει τον κύκλο ζωής του πηνίου (αντίστασης).

Δεν περιλαμβάνει τον ατμοποιητή και μπαταρίες!!!

 

 

SX mini X CLASS 200W

  • Κωδικός Προϊόντος: SX mini X CLASS 200W
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 199,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...
Loading...