Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
XTAR PDC-3 Καλώδιο

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

XTAR PDC-3 Καλώδιο 

 

Εισαγωγή προϊόντος

 

XTAR PDC-3 Καλώδιο

 

Το Πολλαπλό καλώδιο USB PDC-3 All-in-One έχει Mέγεθος: 1,2m και Βάρος: 44g. Υποστηρίζει 7 πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης PD, QC3.0 / 2.0, FCP, iPhone 2.4, USB BC1.2, AFC, MTK PE + 1.1 / 2.0, (HUAWEI SCP και VOOC δεν είναι διαθέσιμα). Μπορεί να φορτίσει γρήγορα τα διαθέσιμα κινητά τηλέφωνα της αγοράς iPhone 8/8 Plus, iPhone X, Huawei Mate 9/10, P10 / P20, SAMSUNG S8 / S8 +, S9 / S9 +, Mi 6 / MIX 2 / MIX 2S, Mi 5, LG G5 , HTC One A9 & vivo Xplay5. Είναι συμβατό με τους XTAR φορτιστές μπαταριών και USB συσκευών (45WATT 6U - 6ports).

 

Ο μετρητής σύρματος του κύριου καλωδίου είναι 16 AWG και μπορεί να μεταφέρει ρεύμα μεγαλύτερο από 3A.

 

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συσκευές φόρτισης με θύρα τύπου C, θύρα Micro USB και θύρα Apple Lightning.

 

 

Επίσης, υποστηρίζει τη μετάδοση δεδομένων τύπου Type-C σε Type-C/Lighting/Micro USB/USB-A USB-A σε Micro USB/Lighting Micro USB σε Lighting.

Από Type-C σε Type-C υποστηρίζει τη μετάδοση δεδομένων των περισσότερων μοντέλων τηλεφώνων εκτός από το Mi 6 και άλλα ειδικά μοντέλα.

 

Η Ταχεία μετάδοση δεδομένων φτάνει έως τα 10Gbps* ενώ οι θύρες τύπου-C και Lightning εφαρμόζουν αμφότερες την προδιαγραφή USB3.1. Το καλώδιο Micro USB χρησιμοποιεί USB 2.0 και η μέγιστη ταχύτητα είναι 480Mbps*

 

 

Οι 3 αφαιρούμενες θύρες καθιστούν το καλώδιο πιο βολικό στη μεταφορά και τη χρήση.

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε. Οι άλλες θύρες μπορούν επίσης να αφαιρεθούν από το καλώδιο. Με το μοναδικό κλιμακωτό σχεδιασμό Micro USB και Lighting μπορείτε να μεταδώσετε δεδομένα και ισχύ μεταξύ των τηλεφώνων, χωρίς να μετακινήσετε το περίβλημα του τηλεφώνου. Έτσι, όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε να φορτώσετε το τηλέφωνό σας και τα δεδομένα να μεταδίδονται, συνδέοντας το τηλέφωνό σας με άλλα καλώδια. Σπάει επομένως τον περιορισμό, χωρίς τροφοδοτικό και υπολογιστή και προσφέρει σε εσάς, μεγάλη άνεση όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους. Αυτή η λειτουργία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στις συσκευές που υποστηρίζουν τη λειτουργία OTG. (Το OTG αποτελείται από τα αρχικά των λέξεων On-The-Go και χρησιμοποιείται στις συσκευές που έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν δεδομένα μέσω USB συνδέσεων χωρίς την ανάγκη ύπαρξης υπολογιστή).

 

Tο καλώδιο δεν φορτίζει μόνο το τηλέφωνό σας, αλλά φορτίζει και τους υπολογιστές των οποίων η ισχύς είναι κάτω από 65W.

 

 

Το υλικό κατασκευής είναι οικολογικό - φιλικό (PET) προς το δέρμα και το καθιστούν πιο σταθερό, ανθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Το καλώδιο έχει υψηλή αντοχή, γιατί είναι τυλιγμένο με πλεγμένο σύρμα, έχει πολύ μεγάλη αντοχή στο τράβηγμα και στην απότομη χρήση.

 


* Τα παραπάνω δεδομένα είναι θεωρητική ταχύτητα μετάδοσης. Η πραγματική μετάδοση έχει να κάνει με το περιβάλλον χρήσης, τη διαμόρφωση του υπολογιστή, τη διαμόρφωση τηλεφώνου και ούτω καθεξής.
 

 

 

 

XTAR PDC-3 Καλώδιο

  • Κωδικός Προϊόντος: XTAR PDC-3 Καλώδιο
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,50€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...
Loading...