Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
STEAMPUNK Handmade Fralien Clapton 0.30 ohm

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

STEAMPUNK Handmade Fralien Clapton 0.30 ohm

 

Εισαγωγή προϊόντος

 

Ανταλλακτικό πηνίο αντικατάστασης χειροποίητο STEAMPUNK Handmade Fralien Clapton 0.30 ohm

 

Η νέα σειρά με τις πολυαναμενόμενες χειροποίητες αντιστάσεις Steampunk είναι κοντά σας. Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σύρματα τύπου ΚΑ1/Νi80 , που σε συνδυασμό με την άρτια και πολυετή γνώση μας, θα φέρουν την επανάσταση πάνω στο κλάδο τους.

Συνιστάται η χρήση των Fralien Clapton αντιστάσεων σε επισκευάσιμους ατμοποιητές τύπου RTA και RDA , με μονή η διπλή αντίσταση. Με την χρήση των αντιστάσεων θα έχουμε τρομερή ανάλυση γεύσεων αλλά και πυκνό σύννεφο ατμού. 

 

Προδιαγραφές πηνίου STEAMPUNK Handmade Fralien Clapton 0.30 ohm:

Στο εσωτερικό της θα βρείτε τέσσερις πυρήνες ΚΑ1 με διάμετρο 0.30ga ο καθένας και γύρω από αυτούς τυλίγεται ενα σύρμα τύπου ΚΑ1 με διάμετρο 0.10ga, δεξιά και αριστερά πλαισιώνεται από δυο σύρματα Νi80 με διάμετρο 28ga το καθένα και όλα μαζί τυλίγονται σε ένα σύρμα Ni80 με διάμετρο 36ga. Η συνολική τιμή της αντίστασης είναι περίπου 0.30 οhm. Η εσωτερική διατομή της αντίστασης είναι 3mm. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο τεμάχια τύπου Fralien Claptοn. Χρησιμοποιώντας και τις δύο αντιστάσεις σε παράλληλη διάταξη θα έχουμε μια τιμή στα 0.15 ohm κατά προσέγγιση.

 

Περιεχόμενα συσκευασίας:

2x Fralien Clapton KA1/Ni80 coils

2x Steampunk Cotton Pads

 

 

STEAMPUNK Handmade Fralien Clapton 0.30 ohm

  • Κωδικός Προϊόντος: STEAMPUNK Handmade Fralien Clapton 0.30 ohm
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,90€
Loading...
Loading...
Loading...