Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
Εξαντληθηκε Aspire Nautilus AIO Kit

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

 

Aspire Nautilus AIO Kit

 

Εισαγωγή προϊόντος

 

Σετ starter kit μ' ενσωματωμένη μπαταρία Aspire Nautilus AIO Kit

 

Aspire Nautilus AIO ένα νέο σύστημα pod, λεπτό και κομψό, έρχεται σε 6 κομψά χρώματα. Το Nautilus AIO Pod τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 1000mAh και φτάνει μέχρι και 12W.  Η κεφαλή του pod είναι χωρητικότητας 2ml. Το Aspire Nautilus AIO είναι εύκολο στο γέμισμα διαθέτει ένα ιδανικό σύστημα ροής αέρα για να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και για ευχάριστη γεύση. Επιπλέον, διαθέτει δύο αντιστάσεις 1,8ohm, μια για κανονικό υγρό (BVC Aspire  1,8 ohms) και μια νέα για NicSalt (BVC NS Aspire 1,8 ohms).  Άνετο στο χέρι και πολύ διακριτικό.

 

Προδιαγραφές Aspire Nautilus AIO Kit

 

 

 

Το Aspire Nautilus AIO διαθέτει ρυθμιζόμενο σύστημα ροής αέρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

 

Διαθέτει δύο αντιστάσεις 1,8Ω  μία για κανονικό υγρό (BVC Aspire 1,8Ω) και μια νέα για NicSalt (BVC NS Aspire 1,8Ω).

 

Οποιοσδήποτε τύπο αντίσταση χρησιμοποιείτε, Nautilus BVC ή nic-salts Nautilus BVC, και οι δύο είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Αφαιρέστε απλά το πάνω μέρος πιέζοντας τα πλευρικά κουμπιά της συσκευής, αφαιρέστε το καπάκι και γυρίστε το ανάποδα, αφαιρέστε τη βάση και βιδώστε την αντίσταση που επιλέξατε. Τοποθετήστε ξανά το δοχείο. Σπρώξτε το καπάκι πίσω στο Aspire Nautilus AIO μέχρι να κάνει κλικ.
Σημείωση: όταν εισάγετε μια νέα αντίσαταση, αφήστε πάντα τη συσκευή να παραμείνει για 3 λεπτά για να επιτρέψετε την κορεσμό του πηνίου με υγρό. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή ξηρών χτυπημάτων και ζημιών στο πηνίο.

 

Εύκολο στη χρήση, με ένα απλό αλλά αποτελεσματικό βύσμα σιλικόνης στη βάση του, διαθέτη μια τρύπα πλήρωσης 4.6mm, που ταιριάζει σε όλους τους τύπους μπουκαλιών e-liquid.

 

Η φόρτιση του Aspire Nautilus AIO είναι επίσης πολύ απλή. Απλά συνδέστε με το παρεχόμενο καλώδιο micro usb στην πλευρά του mod, συνδέστε το άλλο άκρο σε μια κατάλληλη τροφοδοσία για να φορτίσετε. Το μέγιστο ρεύμα φόρτισης μπορεί να φτάσει μέχρι 1Α. Όταν συνδεθεί στο usb με την τροφοδοσία των LED θα αναβοσβήνει μπλε και πορτοκαλί τρεις φορές, όταν φορτιστεί πλήρως τα LED θα αναβοσβήσουν μπλε και πορτοκαλί είκοσι φορές και στη συνέχεια θα παραμείνουν απενεργοποιημένα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:

Παρακαλούμε πρώτα να ρίξετε μερικές σταγόνες υγρού αναπλήρωσης απευθείας στο πηνίο έτσι ώστε να γίνει πλήρως κορεσμένο πριν την πρώτη χρήση. Παρακαλούμε μην ατμίζετε μέχρι να εξαντληθεί το υγρό αναπλήρωσης. Διαφορετικά, το πηνίο θα καταστραφεί.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Χωρητικότητα μπαταρίας 1000mAh (Li-ion)
Υλικό κατασκευής Αλουμίνιο
Θύρα Micro-USB
Διαστάσεις 37,0 χιλιοστά Χ 21,0 χιλιοστά Χ 87,5 χιλιοστά
Τάση λειτουργίας 12W
Χαρακτηρίστηκα Ατμοποιητή
Χωρητικότητα δεξαμενής 2.0ml - 4.5ml
Χαρακτηριστικά Προστασίας
Προστασία βραχυκυκλώματος ΝΑΙ
Προστασία αποφόρτισης ΝΑΙ
Προστασία υπερθέρμανσης ΝΑΙ
Προστασία υπερφόρτισης μπαταρίας ΝΑΙ

Aspire Nautilus AIO Kit

  • Κωδικός Προϊόντος: Aspire Nautilus AIO Kit
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντληθηκε
  • 35,50€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...
Loading...