Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες
AirScream AirsPops Starter Kit

Αυθεντικά

Όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν το πρότυπο TPD.

Ασφαλής Αγορές

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

AirScream AirsPops Starter Kit - 1.2ml 19mg Salt 

 

Εισαγωγή προϊόντος

 

AirScream AirsPops Starter Kit - 1.2ml 19mg Salt 

 

Για αυτούς που αναζητούν μία εύχρηστη και αποδοτική συσκευή ατμίσματος…. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Αirscream

 

 

To AirScream AirsPops Starter Kit - 1.2ml 19mg Salt είναι η εξέλιξη των pod system, προσφέροντας αυξημένη αυτονομία σε compact μέγεθος, κορυφαία φορητότητα και άρτια αισθητική, με το κύρος και την ποιότητα της Αirscream. Είναι η πιο απλή επιλογή για τους καπνιστές που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του ατμίσματος καθώς δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις αλλά και για έμπειρους ατμιστές που αναζητούν μια εύκολη και απλή στη χρήση συσκευή. Είναι μια φορητή συσκευή που μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα, και να έχετε μαζί σας παντού. ​

 

 

 

Μινιμαλιστική σχεδίαση

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Airscream είναι ο ξεχωριστός μινιμαλιστικός σχεδιασμός του. Mε απόλυτα πρακτικό μέγεθος εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και ταυτόχρονα χωράει άνετα στην τσέπη. Το Airpops δεν έχει κουμπιά, ενεργοποιείται με την εισπνοή και απενεργοποιείται αυτόματα μετά τη χρήση. 

 

 

Λειτουργίες μπαταρίας

Η συσκευή ενεργοποιείται χωρίς κουμπιά, με την εισπνοή. Κατά τη διάρκεια της άτμισης ανάβει ενδεικτική λυχνία.

 Η ενδεικτική λυχνία αυτή σας ενημερώνει και για το υπόλοιπο της μπαταρίας σας.
- Λευκό φως όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη
- Αναβοσβήνει όταν χρειάζεται φόρτιση

 

Με το Airscream η απόλαυση δεν έχει περιορισμό
Πως να αλλάξετε τον ατμοποιητή σας; Το Αirpops καινοτομεί και στον τρόπο αλλαγής του ατμοποιητή. Με ένα εξαιρετικά εύκολο σύστημα αλλαγής, χάρη στη μαγνητική σύνδεση, η αλλαγή του ατμοποιητή γίνεται με 2 απλές κινήσεις!

Aφαιρείτε τη παλιά αντίσταση, τοποθετείτε τη καινούρια.
 

 

Η συσκευή περιλαμβάνει 1 αμπούλα με καπνική γεύση Ocean Tobacco 19mg/ Salt.

O ατμοποιητής έχει χωρητικότητα υγρού 1.2ml και 1.0Ω αντίσταση για ικανοποιητική παραγωγή ατμού και καθαρή γεύση. Διαθέτει προγεμισμένη κάψουλα που σας απαλάσσει απο τη διαδικασία γεμίσματος. 


Mερικές γεύσεις ακόμα για να επιλέξετε είναι το Virginia Tobacco, Blue Cream, Ocean 11 Tobacco, Mangolicious και Lemon S που σας εξασφαλίζουν απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς. Οι ειδικά σχεδιασμένες κάψουλες υγρού διαθέτουν τεχνολογία no-spill που εμποδίζουν τη διαρροή υγρού και διαθέτουν ένα διάφανο τμήμα πάνω στην κάψουλα για να ελέγχετε τη στάθμη του υγρού.
 

 

AirScream AirsPops Starter Kit

  • Κωδικός Προϊόντος: AirScream AirsPops Starter Kit
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 19,90€
Loading...
Loading...
Loading...