Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 

1. Με αντικαταβολή

Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας. Επιπλέον χρέωση 2.50 € ανεξαρτήτως ποσού.

 

2. Με PAYPAL

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistvape.gr εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεσαι απευθείας στη σελίδα του PayPal.

 

PayPal e-mail : info@mistvape.gr

 

3. Κατάθεση σε τράπεζα

Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα τότε θα σας στείλουμε με email αριθμό λογαριάσμου και σε ποια Τράπεζα ανήκει για την καταθεσή σας. Καμία επιπλέον χρέωση. Πρέπει να μας στείλετε το καταθετήριο (deposit@mistvape.gr) ή να μας ενημερώσετε σε ποια τράπεζα κάνατε την κατάθεση. Για να προχωρήσει η παραγγελία σας πρέπει να δούμε τα χρήματα στο λογαριασμό μας. Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον πελάτη, θα πρέπει το ποσό να συμφωνεί ακριβώς με το ποσό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία θα επεξεργαστεί και η αποστολή της θα δρομολογηθεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης σου. Αν η μεταφορά γίνει από άλλη τράπεζα συνήθως χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες να εμφανιστεί η πληρωμή. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα , η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

 

Τράπεζα Πειραιώς

Όνομα δικαιούχου : ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ O.E.
Αριθμός Λογαριασμού:  6053 137824 394  ( IBAN: GR64 0171 0530 0060 5313 7824 394 )

 

 

 

Loading...
Loading...
Loading...