Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

 

Σας καλωσορίζουμε στο καινούριο μας ηλεκτρονικό κατάστημα mistvape.gr όπου δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αξεσουάρ και υγρών αναπλήρωσης απο τις πιο μεγάλες εταιρίες στο χώρο.

 

Ξεκινήσαμε το 2016 με το φυσικό μας κατάστημα στο Κερατσίνι, Λ. Σαλαμίνος 59 με έμφαση στην ποικιλία και την ποιότητα στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε προσιτές τιμές, για να κάνετε το άτμισμα απόλαυση. Έχοντας γνώμονα την ασφάλεια και την γνησιότητα όλων των προϊόντων, μετά από πολυετή προσωπική εμπειρία μας στον ατμιστικό χώρο, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε την καλύτερη γκάμα από τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Στο χώρο μας θα βρείτε μόνο αυθεντικά προϊόντα σε συνεργασία με προμηθευτές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο, που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία.

 

Σ’ ένα άνετο και φιλικό χώρο θα βρείτε εμπιστοσύνη, συνέπεια, γνώση και υποστήριξη για να μπορέσετε να διαλέξετε και να δημιουργήσετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει για ν’ απολαύσετε στο έπακρο την εμπειρία του ατμίσματος.

 

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχουν όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ασφάλειας και συμμορφώνονται με το τελευταίο πρότυπο TPD.
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο info@mistvape.gr και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

 

Από τον Μάρτιο του 2016 που ξεκίνησε το MistVape έχει αποκτήσει πολλούς πιστούς πελάτες και φίλους και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

 

 

Η ομάδα του MistVape.

 

 

Loading...
Loading...
Loading...