Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Όροι Χρήσης και Πολιτική του Μistvape

Όροι χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υποδηλώνει ανεπιφύλακτη συμφωνία με τους όρους χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους αυτούς προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα www.mistvape.gr  (εφ’ εξής Πωλητής) διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.

Τα προϊόντα της εταιρίας MistVape δεν αποτελούν μέθοδο διακοπής ή ελάττωσης του καπνίσματος αλλά ένα εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.

Η MistVape δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη της υγείας προκληθεί από την χρήση των Προϊόντων της, σε περίπτωση χρήσης τους από άτομα με προβλήματα υγείας, πάσχοντα από καρδιαγγειακά προβλήματα, υπέρταση, διαβήτη, υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη η άσθμα, με ευαισθησία στη νικοτίνη. Απογορεύται η χρήση χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και άδεια από τον θεράποντα ιατρό τους.
Όλα τα προϊόντα μας απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών ενώ απαγορεύεται η πώληση σε ανήλικους.
Οι αγοραστές πρέπει απαραίτητα να είναι πάνω από 18 ετών.
Μερικά από τα προϊόντα μας περιέχουν νικοτίνη, μία τοξική και εθιστική ουσία και προορίζονται για χρήση από ενήλικα άτομα και όχι από παιδιά ή έγκυες γυναίκες.
Τα προϊόντα μας δεν είναι φαρμακευτικά και δεν έχουν καμία φαρμακευτική ιδιότητα.
Τυχών αδιαθεσία, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν και συμβουλευτείτε αμέσως κάποιο γιατρό.
Η χρήση τους πραγματοποιείται με δική σας ευθύνη.

 

Ορισμός

Πωλητής είναι εκείνος που αποδέχεται την παραγγελία.

Πελάτης είναι το άτομο ή η εταιρία που τοποθετεί την παραγγελία.

Η εταιρία MistVape (Πωλητής) δεν παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Προϊόντα ή υπηρεσίες είναι αυτά που αναφέρονται σαν προϊόντα ή υπηρεσίες που ο Πωλητής παρουσιάζει και παρέχει σε αυτήν την ιστοσελίδα.

 

Εφαρμογή

Οι όροι και οι προϋποθέσεις ισχύουν για όλα τα προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχονται από τον Πωλητή προς τον Πελάτη.

 

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση, η ποσότητα των προϊόντων και ο χρόνος παράδοσης που αναφέρονται στα άρθρα δεν είναι δεσμευτικές για τον Πωλητή, αλλά ο Πωλητής θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εκπλήρωσή τους. Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα στα προϊόντα νοούνται για παραλαβή από το κατάστημα.

 

Πληρωμή

Ο Πωλητής δέχεται Paypal, πιστωτικές κάρτες Visa & Master card, τραπεζικές συναλλαγές και αντικαταβολή. Κάθε πληρωμή σε επεξεργασία από Paypal ή τραπεζική συναλλαγή θα θεωρηθεί ως επιτυχής πληρωμή. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε απώλειες που προκαλούνται από λάθος χειρισμό από τον Πελάτη (συμπεριλαμβανομένων δεσμευμένων λογαριασμών, επιθέσεων Trojan και άλλες επιθέσεις από χάκερ ή ιούς).

 

Παράδοση

Παράδοση από τον Πωλητή, θα θεωρείται ότι υλοποιήθηκε όταν τα υλικά παραδόθηκαν στην διεύθυνση του Πελάτη ή σε εξουσιοδοτημένο αντικαταστάτη ή courier. Ο Πωλητής θα έχει το δικαίωμα να χρεώσει τον Πελάτη για οποιαδήποτε έξοδα αποστολής.
Σε περίπτωση που ο Πελάτης εδρεύει εκτός Ελλάδας:
Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι το προϊόν μπορεί να εισαχθεί νόμιμα στη χώρα προορισμού. Κατά την παραγγελία από τo mistvape.gr ο παραλήπτης είναι ο εισαγωγέας και πρέπει να συμμορφώνεται με όλους τους νόμους και τους κανονισμούς της χώρας προορισμού. Παραγγελίες που διοχετεύονται προς τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται να υπόκεινται σε φόρους εισαγωγής, δασμούς και τέλη που επιβάλλονται από τη χώρα προορισμού. Ο παραλήπτης μιας διεθνούς αποστολής μπορεί να υπόκειται σε αυτούς τους φόρους εισαγωγής, τους δασμούς και τέλη, που επιβάλλονται όταν μια αποστολή φτάσει στη χώρα σας. Τυχόν πρόσθετες επιβαρύνσεις για τον εκτελωνισμό βαρύνουν τον Πελάτη. Ο Πωλητής δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτές τις κατηγορίες και δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να είναι. Οι πολιτικές των τελωνείων διαφέρουν σημαντικά από χώρα σε χώρα. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνείο σας για περαιτέρω πληροφορίες. Όταν απαιτούνται διαδικασίες εκτελωνισμού, μπορεί να προκληθούν καθυστερήσεις πέρα από τις αρχικές εκτιμήσεις μιας παράδοσης.


Ακύρωση Παραγγελίας

Λόγω της φύσης της υπηρεσίας, οποιαδήποτε παραγγελία - μετά την επιβεβαίωση αποστολής δεν είναι ακυρωτέα. Ακύρωση της παραγγελίας από τον Πελάτη θα γίνεται δεκτή μόνο πριν από την επιβεβαίωση της αποστολής.  Ο Πελάτης θα χρεώνεται τα διαχειριστικά έξοδα των ακυρωθέντων επιβεβαιωμένων παραγγελιών.
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.
Οι παραγγελίες οριστικοποιούνται εώς τις 14:00 και πραγματοποιείται η συσκευασία τους για την αποστολή.
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο sales@mistvape.gr.
Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας. στο mistvape.gr κάνοντας σύνδεση στο Λογαριασμό σας ή μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).
Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβή της και να σας επιστραφεί η αξίας των προιόντων, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής ή τυχών άλλων. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την mistvape.gr με e-mail ή τηλεφωνικός.
Τα πρός επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους μορφή, αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική τους συσκευασία. Προϊόντα δεν πληρούν τα πιο πάνω ή είναι χτυπημένα, κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα δεν θα γίνονται δεκτά. Εάν στην παραγγελία υπάρχει κάποια προσφορά ή συνδυασμό με άλλα προϊόντα εν είδη προσφοράς, τότε θα πρέπει να επιστρέψετε και τα υπόλοιπα προϊόντα της προσφορά.
Μετά την ακύρωση της παραγγελίας η επιστροφή του ποσού γίνεται με τον ίδιο τρόπο που επιλέχθηκε η χρέωση από τον πελάτη εντός 48 ωρών.


Απώλεια ή ζημιές σε προϊόντα κατά την μεταφορά.

Ο Πωλητής θα λάβει όλα τα εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσει την προστασία από απώλεια, βλάβη ή καταστροφή για τις υπηρεσίες ή τα υλικά κατά την μεταφορά τους στον Πελάτη.
Ο Πωλητής θα προσφέρει αποζημίωση (αντικατάσταση ή πίστωση) στον Πελάτη για τυχόν συνέπειες που προκαλούνται κατά την μεταφορά τους.
Εάν η αποστολή επιβεβαιωμένα χαθεί, ο Πωλητής θα εκδώσει αντίστοιχο πιστωτικό ή θα προβεί σε νέα αποστολή χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση του Πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει πρόβλεψη για το χρόνο παράδοσης.


Εμπιστευτικότητα

Μεταξύ του Πωλητή και του Πελάτη πρέπει να διατηρηθεί η αυστηρή εμπιστοσύνη και δεν αποκαλύπτεται σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό που έχουν αποκτηθεί κατά τις συναλλαγές, σχετικά με το άλλον ή την επιχείρηση του άλλου.
Η διάταξη αυτή δεν ισχύει για πληροφορίες ή υλικό το οποίο είναι δημοσίως γνωστό.

 

Εγγύηση

Η MistVape εγγυάται τα προϊόντα (εκτός των υγρών και ατμοποιητών) για 3 μήνες με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιούνται σύμφωνα με της οδηγίες ορθής χρήσης.
Η εγγύηση καλύπτει την πλακέτα των συσκευών για τυχόν αστοχία απο το εργοστάσιο κατασκευής.
Η MistVape δεν εγγυάται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά λόγω ακατάλληλης χρήσης (βρέξιμο, σπάσιμο, πτώση, βραχυκύκλωμα, υπέρταση τάσης).

 

Περιορισμός της ευθύνης

Ο Πωλητής δεν ευθύνεται για τις ζημίες που προκλήθηκαν από κυβερνητικές αποφάσεις ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο ίδρυμα. Ο Πωλητής δεν έχει ευθύνη για προϊόντα για τα οποία ισχύει υποχρεωτική ασφάλιση. Ο Πωλητής δεν καλύπτει τις ζημίες που προκλήθηκαν λόγω ανωτέρας βίας.


Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση κάθε αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι η κατανόηση και αποδοχή των παραπάνω όρων.

 

 

Loading...
Loading...
Loading...